Бесплатан позив на
0800 035 037

Рекламације
037 447 790

Обавештење о испоруци топлотне енергије за дан 19.02.2021.

Поштовани корисници,

            Због радова на дистрибутивном топловоду у Балканској улици, са система ће бити искључени корисници дела Балканске улице, затим корисници дела Чупићеве, дела Душанове, дела Босанске, дела Таковске, дела Ломине, као и улице: Шуматовачка, Острва Вида, Далматинска, Златиборска, Љубе Давидовића, Шумадијска, Омладинска, Веље Виторовића и Жупска улица. Екипа је од јутрос на терену и ради на отклањању квара. Молимо кориснике за стрпљење и очекујемо да ће проблем бити ефикасно решен.

            У свим осталим деловима града стање је редовно и ,, Градска топлана ” Крушевац  врши регуларну испоруку топлотне енергије.

            Дежурне екипе за интервенције су доступне нашим корисницима који им се могу обратити за помоћ и подршку путем следећих бројева телефона: 037/447-790 и 037/447-791, као и путем бесплатног позивног броја: 0800/035-037. Наши радници ће, у случају да купци топлотне енергије искажу потребу за тим, изаћи на терен и пружити помоћ, уз поштовање свих епидемиолошких мера прописаних од стране Владе Републике Србије.

            С поштовањем,

                                                                       ПР менаџер ЈКП ,, Градска топлана ” Крушевац

                                                                                              Јована Димитријевић