Бесплатан позив на
0800 035 037

Рекламације
037 447 790

Реконструкција од Миличине до Страхињићеве улице – Видео

У оквиру радова на санацији и реконструкцији топловодне мреже и прикључних топловода, радници ЈКП „Градска топлана“ Крушевац, дана 30.06.2021. године, започели су реконструкцију дистрибутивног магистралног топловода у делу од улице Миличине до улице Страхињићеве (кроз археолошки парк „Лазарев град“).

Реконструкција од Миличине до Страхињићеве улице


Почетак трасе топловода који се реконструише је постојећа топловодна комора на раскрсници улица Стевана Високог и Миличине, а крај трасе је постојећа топловодна комора у кругу Археолошког парка, у непосредној близини Страхињићеве улице. Дужина трасе је 190 метара, у оквиру које ће бити постављено око 400 метара нових цеви.

Ова реконструкција ће побољшати квалитет грејања у насељу Уједињене нације, као и улицама Дамњана Максића, Цара Лазара, Сликара Миловановића и Балшићевој, којe се снабдевају топлотном енергијом са овог дитрибутивног крака.

Крушевачка топлана је за ову инвестицију издвојила 7.265.000 динара, а извођачи радова ће бити њени радници. Због неприступачности терена, неопходне радне снаге и грађевинских машина који ће бити укључени у реконструкцију, али и чињенице да овај магистрални топловод није промењен пуних 40 година, очекујемо да ће радови трајати месец дана, тачније до почетка августа текуће године.

С поштовањем,
                  ПР менаџер ЈКП "Градска топлана" Крушевац
                        Јована Димитријевић