Бесплатан позив на
0800 035 037

Рекламације
037 447 790

Успешно завршени радови у Балканској улици – Нормализација грејања у вечерњим сатима

Поштовани корисници,

Обавештавамо Вас, да су радови на дистрибутивном топловоду у Балканској улици  успешно завршени. Екипе службе Дистрибуције су, након дводневне велике интервенције која је подразумевала ископ канала дубине 3,5 и дужине 25 метара ( од објекта Српске напредне странке до Основне школе ,, Јован Поповић ” ), лоцирање квара и санацију и замену цеви, поново прикључиле на систем даљинског грејања око 300 корисника Балканске и њој пратећих улица.

            Ово је једна од највећих и најсложенијих интервенција које су наше екипе имале у последњих 10 година. С обзиром на то да је проблем настао услед пуцања цеви на главном магистралном топловоду, грејање је обустављено јуче, у преподневним часовима. Појачане екипе радника службе Дистрибуције су упркос лошим временским условима и падавинама које су успоравале процес ископа и санације квара, уз помоћ адекватне механизације замениле дотрајале, старе цеви новим, у дужини од 12 метара. Проблем је решен, систем покренут и станари поменутих улица ће у току вечери поново имати топле радијаторе.

            У овом тренутку, стање се нормализује и у свим деловима града врши се регуларна испорука топлотне енергије са свих топлотних извора ,, Градске топлане ” Крушевац.

            С поштовањем,

ПР менаџер ЈКП ,,Градска топлана” Крушевац

                                                Јована Димитријевић