Бесплатан позив на
0800 035 037

Рекламације
037 447 790

Након функционалних, од понедељка, 9. октобра, отпочеле топле пробе и најавиле почетак нове грејне сезоне за 15. октобар 2023.

У понедељак, 9.10.2023. године, Јавно комунално предузећe ,, Градска топлана ” Крушевац отпочиње такозване топле пробе, непосредно пред сам почетак грејне сезоне 2023/24.

Претходна недеља била је у знаку функционалних, хладних проба, у оквиру којих је пуштена циркулација пумпи у рад, одрађено је хидростатичко испитивање топловода на притисак, услед чега је дошло до одређених цурења на прикључцима појединих зграда (Синђелићева, Мирка Цветковића, Чеховљева, Топличина и Караџићева улица). Већи део поменутих прикључака је замењен, док ће остатак бити саниран током сутрашњег дана.

По завршетку топлих проба, план је да нова грејна сезона почне у недељу, 15. октобра. Уколико дневна температура и даље буде изнад просека за месец октобар, испорука топлотне енергије обављаће се током јутарњих и вечерњих сати, када су температуре ниже у односу на максималне дневне. У случају хладнијег таласа и наглог захлађења, грејање ће се одвијати током читавог дана.